Mökillä tehty kakku jossa koristeluina sitä mitä kaapista sattui löytymään. Laitoin sokeria vain vähän joten tämä ei ollut kovin makea kakku, mutta minusta sokerimäärä oli just hyvä. Tämä kakku tehty halkaisijaltaan 26 cm irtopohjavuokaan. Täyte oli aika tönkköä jo valmiiksi joten kolmekin liivatelehteä olisi riittänyt.

Pohjana1,5 pötköä murskattuja Rainbown täytekeksejä johon sekoitettu sopivasti sulaa margariinia.

Täyte:

2 prk Flora Vispi

1 prk (200 g) maustamaton tuorejuusto

200 g Fazerin tummaa suklaata sulatettuna

3 rkl kahvia

4 liivatelehteä

pari ruokalusikallista sokeria

Sulata suklaa ja sekoita tuorejuustoon. Liuota vedessä liotetut liivatelehdet kuumaan kahviin ja lisää tuorejuustoseokseen. Lisää vaahdoksi vatkattu flora vispi joukkoon ja haluamasi määrä sokeria.