Vein lapsen hoitopaikkaan kakun 2-v. synttärien kunniaksi. Kakun piti olla laktoositon ja minulla oli jostain syystä sellainen mielikuva että laktoosittomat tuotteet on vähän "no jaa" joten en alkanut tekemään täytekakkua vaan päädyin hyydykekakkuun joka ei ainakaan menisi pieleen. Totesin kyllä kakkua tekiessä että laktoosittomilla tuotteilla olisi ihan hyvin voinut tehdä tavallisenkin täytekakun. Koristelu tehty pikapikaa (sen on näköinenkin...) vaahtokarkkitaikinasta, joka yllätyksekseni alkoi "sulaa" tai jotenkin vetistyä kakun päällä melkein heti kun koristeet päälle laitoin  No, en tiedä miltä kakku siis näytti siinä vaiheessa kun se syötiin  Mutta täytettä maistoin tekovaiheessa ja se oli hyvää! Niin ja Hello Kittyllä kuuluisi olla rusetti oikean korvan päällä, mutta koska vasemmasta korvasta tuli pienempi niin paikkasin asian sillä että laitoin rusetin sille puolelle

Pohja kääretorttulevyä jonka taikinaan sekoitettu puoli levyä Brunbergin laktoositonta tummaa suklaata.

Täyte:

1 purkki Valio laktoositon kerma (3,3 dl)

1 purkki Valio laktoositon maitorahka

0,75 dl sokeria

pakastettuja mansikoita soseutettuna semmoinen aika reilu määrä (epämääräinen ohjeistus )

4 liivatelehteä

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon maitorahka. Sulata mansikat, soseuta vaikka sauvasekoittimella. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä, kuumenna ½ dl mansikkasosetta ja sekoita liivatteet yksitellen joukkoon. Lisää kuuma mansikkasose muun soseen joukkoon, ja sekoita koko satsi sitten kerma-rahkaseokseen. Kaada täyte irtopohjavuokaan jossa kääretorttulevystä leikattu pohja, anna hyytyä seuraavaan päivään.