Teen aina suklaamuffinssit tällä reseptillä, useimmiten käytän Daim-suklaata mutta välillä esim. pätkiksiä. Mikä tahansa suklaa käy mutta kyllä Daimilla tulee parhaita! Resepti peräisin Kinuskikissalta.

Tällä kertaa tarjosin näitä täytekakun korvikkeena joten pursotin vaaleanpunaiseksi värjättyä kermaa päälle. Melkoisen makea pläjäys!

12 kpl isoja muffinsseja (paistoin amerikanmuffinssi-vuoissa):

1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa (itse laitan aina maitoa)

Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.