Pienet 17 x 13,5 cm kokoiset sydämenmuotoiset keramiikkavadit. Kuvio tehty mummoni virkkaamalla pitsiliinalla  Näistä tuli tosi kivat, käyttämäni punainen lasite ei näytä hyvältä tasaisella pinnalla (valuu ja jää epätasaiseksi) mutta tämmöisellä röpelöisellä pinnalla siitä tuli tosi kiva. Lasitetta on vain yksi kerros, ehkä olisi voinut laittaa toisen kerroksen? No, tämä lasite oli näissä töissä vasta ekaa kertaa kokeilussa. Näitä pitsisydän -vateja aion tehdä kyllä lisää.

Nyt joulun aikaan käytin näitä tuikkujen alusina.

Pieni 25,5 x 15,5 cm kokoinen vati. Lasitteen väri norsunluu, ekaa kertaa kokeilussa tämäkin. Ihana väri, mutta koska lasitin vadin kastamalla ja vain yhden kerroksen, rajakohta näkyy selvästi  Tällä meinaan lasittaa kevään töitä ehdottomasti, mutta näköjään pitää miettiä tuota lasitustyyliä jatkossa tarkemmin. Yhdellä lasituskerralla väri on hyvällä tavalla epätasainen, mutta kahdella kerroksella ehkä kuitenkin siistimpi. Uurretut kuviot jää myös kivasti näkyviin eivätkä peity kuten paksujen lasitteiden kanssa on joskus käynyt.

Samankokoinen pikkuvati kuin edellinen eli 25,5 x 15,5 cm, lasitteen väri harmaa. Kivan värinen kirjava lasite ja todella tasainen väri eli ehdottomasti käytän jatkossakin. Kuva otettu talvisessa päivänvalossa ja vähän on kelmeä kuva kyllä sävyiltään...